Снимки: bulnews.bgПотресен мъж от Лом сигнализира, че покойният му баща е

...
Снимки: bulnews.bgПотресен мъж от Лом сигнализира, че покойният му баща е
Коментари Харесай

Труп изчезна от гроб в Лом, на негово място се появи друг

Снимки: bulnews.bg

Потресен мъж от Лом алармира, че починалият му татко е липсващ мистериозно две години и половина след погребението му, научи организация BulNews.

Николай Митев отишъл да възпламени свещ на гроба на починалия си татко и останал покъртен от видяното. На неговото място бил заровен различен човек.

„ Видях заровен различен човек, с друго име на същото място, на което беше моят родител. Най-вероятно индивидът е заровен върху моя татко ”, показа Митев.
Близките на другия умрял обаче са безапелационни, че техният родственик е положен там правомерно.



„ Това място беше една дребна пътечка. Нямаше никаква диря. Ако имаше, щяхме да спрем и да създадем погребението на друго място ”, сподели непосредствен на втория заровен.
Митев изясни, че е погребал татко си Георги на 25 март 2017 година. Той и други опечалени участвали на погребението настояват, че гроба на покойника е точно на мястото, където сега има заровен различен човек.



По скандалния случай пояснения е дал и шефът на траурния парк в Лом Цветан Тодоров. Той съобщил, че общинската организация е провела погребението на бащата на Митев. Къде тъкмо почива той обаче Тодоров не съумял да уточни, а указател, показващ кой мъртвец къде е положен нямало. По думите на шефа, по нищо не личало, че там има гроб.

Имало единствено една пътечка, защото заради липса на финансови средства Митев не бил сложил надгробна плоча.
Николай Митев към този момент е сезирал прокуратурата поради мистериозното появяване на различен мъртвец в гроба на татко му. От новата администрация на Лом също правят инспекция по неуместния случай. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> -->
НАПИШИ КОМЕНТАР